Returnarea produselor

jewels.conceptool.ro ofera retur gratuit pentru clientii care notifica intentia lor in termen de maxim 14 zile calendaristice de la primirea coletului.

Comenzile cu livrare pe teritoriul Romaniei sunt eligibile pentru retur gratuit. In urma solicitarii primite de la client, www.Conceptool.ro va trimite curierul la adresa indicata de client pentru a ridica coletul de retur.

In caz de retragere din contract, clientul este obligat sa restituie produsele achizitionate in termen de maximum 30 zile de la data retragerii din contract.

Modalitati si termene de returnare a produselor

To complete your return, we require a receipt or proof of purchase.

Clientul se obliga sa notifice Jewels.Conceptool.ro intentia sa de a returna produsele achizitionate, prin e-mail la contact [@] Jewels.Conceptool.ro sau sa efectueze returul prin facilitatea de retururi on-line ce se poate gasi in contul de utilizator, in termen de maxim 30 de zile calendaristice de la primirea produselor. In caz contrar, www.Conceptool.ro poate refuza coletul.

Informatiile necesare care trebuie furnizate www.Conceptool.ro pentru trimiterea curierului sunt urmatoarele:

  • data expedierii coletului;
  • numarul Comenzii;
  • suma de returnat;
  • adresa de unde curierul urmeaza sa preia coletul de retur;
    •  
  • modalitatea de plata dorita (datele contului bancar).

La primirea informatiilor referitoare la intentia de retur a clientului, www.Conceptool.ro efectueaza o solicitare la curier si trimite curierul la adresa indicata in comunicarea clientului pentru a ridica coletul de returnat. Costurile de transport ale coletului/elor returnate intra in responsabilitatea clientului, acestea urmand a plati curierul.

Conditii de returnare a produselor

In orice situatie de returnare a produselor, acestea trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost trimise Clientului, in ambalajul original, cu etichetele intacte si impreuna cu toate documentele care l-au insotit (factura, certificat de garantie etc.). Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi conditie ca la primire: fara defecte (cu exceptia viciilor ascunse si exceptand defectele deja semnalate de Client in corespondenta cu www.Conceptool.ro).

In cazul in care o comanda la care s-a oferit produs cadou este returnata integral, clientul este obligat sa returneze si produsul cadou in starea lui originala, nedeteriorata si nedesigilata.

Retur DOA (Dead on arrival)

In eventualitatea in care produsul achizitionat este nefunctional sau prezinta vicii de fabricatie, acesta va fi inlocuit cu un produs functional, cu conditia notificarii in scris in termen de 48 de ore de la primirea produsului.

Pentru mai multe detalii accesati : Termeni si conditii