Livrarea Produselor

Produsele comercializate de Conceptool.ro prin intermediul firmei Cooblo Play SRL se livreaza pe intreg teritoriul Romaniei, prin 2 metode de transport:

Urgent Cargus sau Posta Romana, in functie de locatia in care se afla clientul. Comenzile livrate prin Urgent Cargus, beneficiaza de taxa de transport de 19 lei, doar daca livrarea se face in localitatile in care exista un punct de lucru al firmei Urgent Cargus. Pentru livrarile in alte zone, expeditia se va face cu Posta Roamana.

Produsele sunt ambalate corespunzator, sigilate si sunt asigurate pe tot parcursul transportului, pana la livrare.

In functie de fluxul comenzilor ne rezervam dreptul de a procesa in aceeasi zi lucratoare si comenzile trimise de Luni pana Vineri, in intervalul 16:30 – 18:00.

Durata de expediere colet este de 24-48 ore in orasele mari / cu hub Urgent Cargus si 48 – 72 ore pentru localitatile mici cu kilometrii exteriori, expediate prin Posta Romana.

Durata de expediere colet intra in vigoare din momentul inregistrarii expeditiei in baza de date Urgent Cargus (Urmarire expeditie se poate face accesand link-ul: https://app.urgentcargus.ro/Private/Tracking.aspx?CodBara=).

Durata de livrare a coletelor poate dura mai mult decat durata specificata in anumite cazuri – promotie Black Friday, drumuri / rute inchise sau blocate darorita unor situatii neprevazute. In cazul acesta cumparatorul va fi notificat printr-un mijloc de informare ales de catre societatea noastra.

Inainte de livrarea unui colet cumparatorul este notificat prin sms sau apel de catre Urgent Cargus.

Tarif livrare

Pentru o comanda cu valoarea de:

1. Cuprinsa intre 50 Lei – 349.99 Lei transportul costa 19 Lei in plus fata de totalul comenzii, indiferent daca expeditia se va face prin Urgent Cargus sau prin Posta Romana.

2. De cel putin 350 Lei, transportul este GRATUIT!

*Tarifele includ TVA si sunt valabile pentru orice localitate din Romania.

Informatii aditionale

Comenzile nu beneficiaza de serviciul deschidere colet si verificare produse la livrare.

In cazul ridicarii unui colet deteriorat la transport, implicit a produselor continute in acesta, clientul trebuie:

1. Sa incheie proces verbal cu agentul curier

2. Sa contacteze departamentul de Garantii la numarul 0721 813 539

Coletele sunt depozitate in vederea livrarii timp de maximum 7 zile de catre Urgent Cargus. In cazul in care nu sunt ridicate in acest interval, acestea vor fi returnate catre societatea noastra.

In cazul in care refuzati un colet, ne rezervam dreptul de a nu mai onora comenzile viitoare. Pentru a relua colaborarea, se va achita in avans contravaloarea transportului pentru coletul refuzat (32 Lei tur – retur) + cea a comenzii in curs prin Ordin de Plata.