Garanție

Pentru produsele achizitionate din magazinul online www.Conceptool.ro se asigura Garantie in conformitate cu Certificatul de garantie aferent fiecarui produs. Persoana juridica ce asigura garantia este cea mentionata pe Certificatul de garantie al produsului.

Pentru a beneficia de garantie, Clientul are urmatoarele obligatii:

produsul sa fi fost cumparat de la www.Conceptool.ro si folosit numai in scopul pentru care a fost conceput;

sa respecte instructiunile de folosire si sa utilizeze produsul conform instructiunilor impuse de producator;

sa pastreze certificatul de garantie si documentul fiscal cu care a cumparat produsul;

sa pastreze ambalajul original si toate accesoriile care au venit in acesta si sa le livreze impreuna cu produsul in garantie.

Locul prezentarii pentru a putea beneficia de garantie este cel specificat pe Certificatul de garantie. In afara cazului in care este specificat altfel, costul transportului este suportat de Client. Cauze de pierdere a garantiei:

avarii sau deteriorari mecanice; expunere excesiva la radiatii solare; lipsa sau modificarea seriei aparatului; modificari ale produsului;

defectarea produsa ca urmare a nerespectarii instructiunilor de utilizare, transport, manipulare si instalare prevazute in manualul de utilizare;

inundarea, incendierea, expunerea la soare, descarcari electrice, modificari sau instalari necorespunzatoare, interventii neautorizate.

www.Conceptool.ro nu ofera garantii Clientilor:

in cazul in care produsul achizitionat nu este potrivit cerintelor sau asteptarilor Clientilor;

dupa expirarea perioadei pentru care Vanzatorul ofera garantie produsului;

in cazul in care inlocuirea produselor sau a componentelor neconforme este imposibil de asigurat, inclusiv ca urmare a lipsei utilajelor sau a tehnologiei aferente.

Toate celelalte prevederi cuprinse in legislatia in vigoare, referitoare la garantarea produselor vandute, sunt valabile. Drepturile Clientilor sunt cele prevazute in legislatia in domeniu. Garantia nu se extinde asupra eventualelor daune cauzate de folosirea produsului.

Pentru mai multe detalii accesati : Termeni si conditii